0
Your Cart

Gratis verzending - Betaal met iDeal of in 3 termijnen - Snelle levering


0
Your Cart

Autowas producten

Autowas producten

Bij BANGER geven wij om de lak van elke auto, motor en overige voertuigen. Om deze reden gebruiken wij alleen de beste autowas producten voor elke klus. Van oorsprong zijn wij een car detailing bedrijf en weten wij waar we over praten als we het hebben over goede producten voor het lak aan de buitenzijde, exterieur. Bij een echte detail klus hoort ook het interieur behandeld te worden met goede en verzorgende producten.Wij kiezen altijd voor de beste producten op basis van drie peilers: prijs, kwaliteit en gebruik. Je wilt natuurlijk als detailer niet naar de prijs kijken als de kwaliteit goed is, dat is logisch. Daarom zetten wij die drie onderdelen altijd voor onszelf en onze klanten op een rijtje.

De beste autowas producten

Wat maakt nou dat je de beste autowas producten in jouw collectie hebt? Simpel, ingrediënt, onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaring. Het merk autowas producten is niet alles, helaas. Het is belangrijk om te kijken naar de toevoegingen en hoe de lak reageert op specifieke middelen.

Omdat we dagelijks meerdere auto’s wassen kunnen wij wel spreken van gebruikservaring. Dit is heel persoonlijk maar of het goed uitsmeert, goed door de ondergrond opgenomen wordt en eenvoudig in gebruik is hebben wij lang en breed kunnen testen. Heb je dus vragen over de producten, schroom je niet om ons een bericht te sturen.

Autowas producten

Kwaliteit producten

Elk product kent zijn eigen kenmerken en gebruikshandleiding en elke auto is verschillend. Heb je bijvoorbeeld een gloednieuwe auto welke net uit de showroom komt, dan is het gebruik van wax producten en sterke reinigingsproducten vaak niet nodig. Dit komt doordat de auto vaak al een polijstbeurt heeft gehad. Het zou zonde zijn als er met een té heftig product wordt gewassen. Hiermee wordt de beschermlaag teniet gedaan. PH neutrale producten wordt bij uitstek als geschikt ervaren. Tevens kan je voor sommige delen van je auto zeer goed producten met een hoger zuurgraad gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van olie en remstof van velgen. Bekijk wel de staat en materiaal van de velgen. Niet elke velg leent zich voor een hogere zuurgraad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.