0
Your Cart

Gratis verzending - Betaal met iDeal of in 3 termijnen - Snelle levering


0
Your Cart

Auto shampoo

auto-shampoo

Bij BANGER geven wij om de lak van elke auto, motor en overige voertuigen. Daarom gebruiken wij alleen de beste auto shampoo zodat de lak beschermd en glansrijk blijft. Er zijn veel soorten producten en dat kan soms verwarrend zijn. Wij zijn van oorsprong een car detailing bedrijf en kennen daardoor de vele negatieve effecten van bepaalde producten maar ook de positieve kanten van de andere. Het exterieur van je auto is hetgeen wat het meeste te verduren heeft. Een goede auto shampoo is hierom enorm belangrijk. Het moet de viezigheid verwijderen, goed over de lak glijden en tot slot de auto goed beschermen.

Kwaliteit, prijs en gebruik hebben wij hoog in het vaandel staan, voor ons en voor onze klanten. Omdat wij dagelijks meerdere auto’s wassen weten wij als geen ander het belang van de beste auto shampoo voorop te zetten.

De beste auto shampoo

Wat maakt dat een auto shampoo het beste is? Dit is erg persoonlijk, laten we dat voorop stellen. Daarnaast heb je ook feitelijke onderdelen die meewegen of een shampoo tot de top kán horen. Ingrediënten is daar een zwaarwegende factor in. Voor een groot deel van onze producten werken wij samen met Puris Europe. Dit is een koploper op in de car detailing wereld. Waarom kiezen wij voor een samenwerking met Puris? Er zijn onafhankelijke onderzoeken op te vragen over hun productlijnen (MSDS documentatie) wat precies zegt wat er in zit en de veiligheidsvoorschriften staan hierin vermeld.

Omdat we dagelijks meerdere auto’s wassen met auto shampoo kunnen wij wel spreken van gebruikservaring. Dit is heel persoonlijk maar of het goed uitsmeert, goed door de ondergrond opgenomen wordt en eenvoudig in gebruik is hebben wij lang en breed kunnen testen. Heb je dus vragen over de producten, schroom je niet om ons een bericht te sturen.

auto shampoo

Auto shampoo action

Wij willen altijd alle mogelijkheden tegen elkaar afzetten en hebben daarom eens gekeken naar de vergelijking tussen onze producten en de auto shampoo action. De prijs valt niet over te twisten de C&C autoshampoo Action is spotgoedkoop, maar wat krijg je ervoor terug? Het reinigt je auto en zegt een waxlaag te bieden. Echter zien wij dat de auto shampoo niet reinigt en beschermend is zoals het hoort.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de variant van de Action wordt de auto enorm belast met een hoge zuurgraad. De lak neemt dit niet goed op maar zal door de hoge PH waarde een opdonder krijgen. Het haalt absoluut troep weg maar dit gaat ten koste van de laklaag. Daarnaast zegt het een waxlaag achter te laten. Na gebruik van de shampoo zien we dat dit niet de mooie regendruppels achterlaat na een bui als een échte waxlaag op de auto. Hieruit kun je de conclusie trekken dat er minimale wax door de shampoo zit. Goedkoop is duurkoop? Een doffe laklaag herstellen kost inderdaad een paar centen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.