0
Your Cart

Gratis verzending - Betaal met iDeal of in 3 termijnen - Snelle levering


0
Your Cart

Auto droogdoek

auto droogdoek

Een auto droogdoek komt in vele soorten en maten. Een auto drogen kan door middel van microvezel doeken, maar dat hoeft zeker niet de enige manier te zijn. Wij van BANGER zijn geobserdeerd door het wassen en drogen van voertuigen. Omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn kennen we de moeilijk- en onhandigheden van het drogen van de auto. 

Er bestaan op de markt vele auto drogers, maar een betaalbare doch kwalitatief hoogstaand product is zelden te vinden. Daarom hebben wij de auto droger zo vermarkt dat deze alle componenten kent van de duurdere broers en zussen zonder in te leveren op kwaliteit. Hoe? Wij houden het basic. Zwart op zwart, geen bijzondere kleurtjes of accessoires waar je niks aan hebt, maar puur techniek. Een echt BANGER product! 

Auto droogdoek

Een auto droogdoek geeft niet altijd het gewenste effect. Heb je pluisjes in de doeken na het wassen, dan zie ik je dit na het droogproces altijd terug op je auto. Daarnaast is het niet altijd streepvrij waardoor je vegen ziet wanneer de auto in de zon staat. Erg jammer na het harde poetsen! De auto droogdoek kan ook zeer krasgevoelig zijn. Poets je vaak buiten je auto dan waait er √†ltijd wel zand voorbij. Hoe fijn het ook is, het kan eenvoudig opgenomen worden in je auto droogdoek. 

auto droogdoek

Volledig afschrijven van een auto droogdoek is absoluut niet aan de orde, want bij het juiste gebruik is het enorm behulpzaam. Ook in combinatie met onze auto droger BANGER Blower kan een droogdoek goed van pas komen om de laatste druppeltjes die na alles opgeruimd te hebben weg te deppen. Tot slot scheelt het drogen met onze blower enorm veel tijd! 

Car blower – auto droger

Auto droger BANGER

Het is nog een relatief weinig gebruikt apparaat in de detail wereld. De grote detailers zie je veelal met car blowers in de weer maar voor de particuliere hobbyist is het vaak niet weggelegd door de, normaal gesproken, hoge investering. Een car blower mag en hoeft niet veel te kosten. Focus op kwaliteit en de uitstraling minimaal. Zo heb je altijd een BANGER product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.